X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Electronica" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Kunnen we zonder verwarming?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Caatje01 Caatje01 Auteur op infoyo sinds
22 Februari 2012


Bekijk het profiel van Caatje01
Datum: 16-09-2015
Auteur: Caatje01
Verwarming is essentieel om de winter door te komen, of niet?s Avonds met een wijntje in de hand op de bank voor de tv. Voor de meeste mensen is dit heel normaal, maar terwijl je zo lekker met je wijntje in de hand zit heb je het niet koud. Dat kan komen doordat je al teveel wijntjes ophebt, maar aannemelijker is dat de verwarming aanstaat.

De meeste huishoudens hebben tegenwoordig wel een verwarming, of het nu de cv-ketel is of een elektrische kachel. Toch denken de meeste mensen niet diep na over deze heerlijke bron voor comfort. Als je 's ochtends uit bed komt is de verwarming of al aangeslagen of je zet deze zelf aan. De hele dag is het weer lekker warm. "Je weet niet wat je mist, tot het weg is" gaat voor dit onderwerp evengoed op. Zelf heb ik sinds november vorig jaar een elektrische radiator aan moeten schaffen, omdat de cv-ketel niet voldoende meer aanslaat. Het was een mooi ding, zwart en met wieltjes. Na een week was er al een wieltje af en na een maand was de kachel kapot. Op zich nog geen probleem, ik had nog garantie en zo'n zelfde kachel zou weer snel geleverd kunnen worden. Toch begon de warmte snel mijn huis te verlaten, want ondertussen was het al goed koud hier in het zuiden van Nederland. Na twee weken kwam de nieuwe kachel dan eindelijk. Snel aangesloten en net op tijd voor de vrieskou. Terwijl het geroezemoes om de Elfstedentocht harder en harder werdt, ging mijn kachel steeds minder goed werken. Steeds vaker zat ik 's avonds met een dikke deken op de bank, terwijl ik die zo dicht mogelijk om mij heen probeerde te wikkelen zonder mijn wijn te verspillen. Uiteindelijk begaf ook deze kachel het. Op zoek naar een hvac bedrijf? In de tijd dat ik nu weer zit te wachten op een nieuwe kachel, zit ik dit te typen met een sjaal om, met handschoenen aan en met een dikke deken om me heen gewikkeld. Buiten is het misschien net -3 graden, maar hierbinnen lijkt het toch wel -20. Kunnen we zonder verwarming? Ik denk van niet, want ik vind het een zeer belangrijk middel om te overleven. Met dekens en warme chocolademelk alleen hou je het niet warm deze winter.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl