X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Electronica" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Sony Bloggie MHS-PM5K

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van chopsticks chopsticks Auteur op infoyo sinds
27 Juli 2010


Bekijk het profiel van chopsticks
Datum: 28-07-2010
Auteur: Chopsticks
Sony geeft met de Bloggie de mogelijkheid voor gebruikers om op een nieuwe creatieve manier filmpjes te maken. Dit kan worden gedaan door de 360 graden lens die bovenop de standaard lens op een eenvoudige manier opgeklikt kan worden. Op deze manier kunnen er dus 360 graden filmpjes mee gemaakt worden. Door de draaiende lens kan de gebruiker zelf ook makkelijk gefilmd worden.

De Sony Bloggie is vooral geschikt voor mensen die filmpjes publiceren voor bijvoorbeeld Youtube. Met de ingebouwde software kunnen de gemaakte filmpjes direct overgebracht worden op een Mac of PC computer zonder hiervoor extra software te hoeven installeren. Voor het verwerken van de 360 graden filmpjes dient men wel de bij geleverde software te installeren. Het apparaatje is niet veel groter dan een huidige mobiele telefoon en net zo dik.

Beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit De beeldkwaliteit is verbazend mooi voor zo’n klein apparaatje. De beeldkwaliteit is optimaal bij helder weer. Echter naarmate de omgeving donker word treed er meer ruis op. De Sony bloggie neemt HD filmpjes op in maximaal 1920 x 1080/30p. Naast filmpjes kunnen er ook foto’s gemaakt worden in maximal 5 megapixels. De digitale zoom biedt u de mogelijkheid om tot 4x in te zoomen. Het gebruik van de digitale zoom raad ik u sterk af omdat dit ervoor zorgt dat de beeldkwaliteit sterk zal afnemen. Loop op het onderwerp af als dit mogelijk is.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak Het kan eigenlijk niet mis gaan ondanks de dikke bijgeleverde handleiding. Er bevinden zich 2 knoppen aan de zijkant. De één om foto’s te maken en het ander om op te nemen. Druk eenmaal op het record knop om te beginnen met opnemen en nog een keer om te stoppen.
De eerste keer dat u gebruik maakt van de 360 graden lens zal deze wat lastig te klikken zijn op de standaard lens kijk dus uit dat u niet teveel spanning gebruikt. U hoeft ook niet met extra USB kabels te lopen. Met de uitschuifbare USB connector kunt u de Bloggie direct aansluiten op uw computer. Wel is het handig om de extra bijgeleverde verleng kabel te gebruiken omdat dit beschadiging zal voorkomen mocht u per ongeluk er tegenaan stoten.

Batterijduur

Standaard wordt er een 4 gigabyte memorystick due kaart meegeleverd. Dit is ongeveer voldoende voor 1 volle batterij. Het heeft dus geen zin om een hoger capaciteit kaart te hebben als u geen reserve batterij heeft. U kunt ongeveer een uur tot anderhalf uur opnemen op 1 volle batterij afhankelijk in welke video modus u zit.

Belangrijk om te weten

De meegeleverde software voor het verwerken van de 360 graden filmpjes werkt alleen voor Windows gebruikers er is nog geen officiële versie voor Apple OSX. Bij het aanschaffen van de Bloggie is het handig als u meteen ook een reserve batterij koopt.

Conclusie

Voor een kleine minicamera als de Bloggie kunnen er uitstekende hoge beeldkwaliteit filmpjes gemaakt worden en bevat het de mogelijkheid om een 360 graden lens op te klikken voor een lage prijs. Heeft u geen zin om een grote camera mee te slepen dan is de Bloggie de ideale keuze om mee te nemen op vakantie of naar festivals.
Prijzen variëren van 158 tot 170 euro

Reacties op dit artikel
Jenjen, 2011-02-04
( +1 )

Je hebt nu ook bloggie
Jenjen, 2011-02-04
( 0 )

Heu, een heel groot deel van mijn reactie is weg?
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl