X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Electronica" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De iPod van Apple Inc

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Pimmie Pimmie Auteur op infoyo sinds
22 Juli 2008


Bekijk het profiel van Pimmie
Datum: 09-07-2008
Auteur: Pimmie
Een iPod is een draagbare muziek en media speler. De makers van dit nieuwe en zeker populaire product is Apple. De iPod is in alle soorten, maten en zelfs in de kleur die jij wil te krijgen. Er zijn verschillende varianten van de iPod. De grote iPods beschikken over een harde schijf die zijn qua prijs gezien ook duurder. Maar zoals logisch kun je op die generatie iPod ook meer nummers kwijt. Er zijn ook kleinere iPods die ook wat goedkoper zijn. Daar kun je echter niet zoveel nummers op kwijt dan op de generatie waar we het hiervoor over hadden. Deze iPod beschikt ook niet over een harde schijf maar maakt gebruik van een Flash geheugen.

Is de iPod een succes?

Is de iPod een succes? De iPod is wereldwijd bekend en ook erg veel verkocht. Apple heeft een duidelijk maar vooral aantrekkelijk imago weg gezet op de markt van de mp3 spelers. Als de meeste mensen op zoek zijn naar een mp3 speler gaat de voorkeur al snel uit naar een iPod. Het is dus ook niet vreemd dat in april 2007 al 100 miljoen iPods zijn verkocht.

Wie maken gebruik van een iPod?

De iPod is gemaakt voor iedere doelgroep die er op deze aarde rondloopt. Alleen is de iPod erg in trek bij de jongeren generatie. Zij zullen ook opgroeien in de generatie met de iPods, computers en andere multimedia producten. De iPod wordt niet alleen gebruikt door de jongere generatie want dan zouden we een verkeerde beeld geven van de iPod. Veel ouderen maken ook gebruikt van de iPod, zij gebruiken hem in de auto naar het werk of heerlijk op vakantie om even helemaal bij te komen.

Bestaat er een andere iPod voor jongeren dan voor ouderen?

Bestaat er een andere iPod voor jongeren dan voor ouderen? Het klinkt misschien er raar, maar ‘Ja’ er zijn zeker verschillen in de iPods als je kijkt naar de generatie. Vooral ouderen kijken toch naar de wat grotere, en wat duurdere iPod. Daar is het scherm wat groter op en de knoppen om de iPod te sturen zijn wat gebruiksvriendelijker. Daarin tegen is de jongeren generatie op zoek naar de iPod met een kleine harde schijf, denk hierbij aan de 2GB en de 4 GB. Vooral is de iPod Nano erg in trek bij de jongeren, zeker omdat deze iPod in verschillende kleuren te krijgen zijn. Zo horen ze toch bij de iPod generatie maar onderscheiden ze zichzelf wel door allemaal verschillende kleuren te nemen.

Kan iedereen een iPod aanschaffen en gebruiken?

Ja, we worden goed geďnformeerd over de verschillende iPods die op de markt te krijgen zijn. Er is een duidelijk verschil tussen de iPods. Zo heeft de dure iPod ook de mogelijkheid om video’s te bekijken en afbeeldingen te weergeven. Na de aanschaf van een iPod koppel je hem aan de computer en installeert het programma ‘iTunes’. Daarmee is het mogelijk om je muziek op de iPod te zetten. Via ‘iTunes’ kun je ook legaal muziek downloaden om die later op je iPod af te spelen.

Conclusie?

Conclusie? Een schitterend apparaat dat voor iedereen te gebruiken is. Je hebt keuze uit veel verschillende modellen en kleuren. Dat heeft als voordeel dat er voor ieder wel iets tussen zit. Heerlijk voor onderweg of voor op vakantie!

Reacties op dit artikel
Edwardz, 2010-12-06
( +1 )

Huaal huaal!
Anime-bob, 2010-12-06
( -2 )

Kun je er ook bleach op kijken? o.O
Poepoelunchi, 2011-06-05
( 0 )

WHUAHAHHAHAHAHAHHA ULA ULA NAYSHU HAKASU MIJULOK
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl