X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Electronica" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Babyliss Stoom Stijltang

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van xLoesje xLoesje Auteur op infoyo sinds
17 December 2009


Bekijk het profiel van xLoesje
Datum: 18-12-2009
Auteur: XLoesje
"Met 1 simpele handeling je gekrulde lok stijl maken!" "Door de stoom sluiten je haarschubben meteen weer af, resultaat: Langer stijl blijvend haar, het droogt minder snel uit, en het kan zelfs dit koude gure weer aan!" Zou het zo zijn? De kerstman kwam het gisteren langsbrengen in zijn TNTbusje en ik had natuurlijk geen geduld om hem voor jullie meteen uit te stesten!

De uitrusting

Hij oog in ieder geval erg leuk! De blitsend rode stijlttang met een lichtgevend display, de schuifjes overal en de zogenaamde 'Ionen' techniek.


Veel belovend en professioneel ziet hij er wel uit met zijn;

- led display waarop je de hitte kunt instellen (170, 185, 200, 215 en 230 graden celcius)
- platen met nano keramische titanium platen (say whut?)
- het waterreservoir
- de aan/uit, plus en min knopjes waarmee je hem dus aan en uit zet en de temperatuur instelt
- de kammetjes die in de onderste plaat bewerkt zitten om je haar op de plaats te houden
- een schuifje waarmee je die kammetjes bedient (helemaal geen, laag voor fijn haar en hoog voor dikker, krullend haar
- en natuurlijk ook een schuifje om de 'stoom' mee te bedienen. Je kunt kiezen voor helemaal geen stoom, een beetje stoom of veel (nou ja veel, wat is veel?) stoom
- het snoer is draaibaar en zo raak je dus niet in de knoop met je arm

Bijgeleverd zit een zilveren hittebestendige etui waar je hem op kunt leggen tijdens het stijlen en waar je hem (nog heet) in op kunt bergen en wegleggen of meenemen. 

Tijd om te testen!

Snel even douchen, het silkserum in mijn haren droogfÚhnen en ik kan aan de slag!

De stijltang ligt niet erg lekker in de hand omdat hij een beetje groot en lomp is en ik een kleinere gewend ben maar na een tijdje went dat wel. Nadat ik de stekker er in heb gestoken duurde het wel erg lang hoor ~ voor mij tot ik doorkreeg om op het 'Aan' knopje te drukken (wat een techniek wat een techniek!). Silly me! Nou, na op het knopje gedrukt te hebben gaat het echt onwijs snel! Met nog geen 2 minuten staat hij al op 175 graden waar ik, ondanks dat ik erg dik haar heb, mee begin.

Ik haal hem er 1 keer overheen en verdomd, het is stijl hoor!(?) Wat een ding! Ik ben meteen tevreden. Ik schakel hem nog ietsje hoger in, op 200 graden en vervolg mijn missie. Ik ben lekker bezig en een stukje hemel leek open gegaan te zijn totdat het ienie mienie waterreservoirtje is alweer op! Balen zeg, nou even de tang uit en naar de badkamer gerend om hem bij te vullen en ik kon weer aan de slag. In een flits viel het mij even op hoe erg mijn haar glasnt! Ook voelt het erg zacht aan.  Eenmaal weer aan de slag ben ik eigenlijk vrij snel klaar en het grote lompe gevoel van de tang daar had ik geen last meer van.  Hetgene waar ik normaal altijd 50 minuten voor uit moest trekken is nu in nog geen half uur gedaan.

De eindbeoordeling

Mijn haar zit echt werkelijk waar geweldig en het voelt heel natuurlijk aan. Het is heerlijk zacht, het glanst en ik beken nergens een pluisje of een stukje drooguitziend of aanvoelend haar.

Ik heb hem ook mijn zus uit laten proberen, zij heeft krullen, ik heb slag en ook bij haar werkte hij perfect en was ze erg snel klaar.

Van mij krijgt dit product zeker een hoog cijfer! Het is wel een redelijk hoge prijs (die kan varieren van rond de 70 tot 100 euro, liggende aan waar je hem vandaan haalt) met de nadruk op redelijk, want je krijgt wel waar voor je geld.

Hij belooft dat je haar ook door weer en wind veel beter zal blijven zitten door de stoom dan een normale haarstijler omdat de haarschubben correct zijn afgesloten waardoor ze minder beinvloedbaar zijn.Nu 3 dagen geleden dat ik mijn haar gestyled heb, ik heb de SNEEUW getrotseerd, in de kou en wind gelopen, met mijn haar los geslapen en jawel jawel! Mijn haar is nog steeds mooi stijl en pluisvrij! Hoe goed!

Ik kijk erg gedetailleerd naar producten vooral als ik er wat meer voor betaald heb maar behalve dat het water snel op gaat heb ik er totaal geen klachten over.

Al met al dus een geweldige tang en ik raad hem dan ook erg aan voor dames )zoals ik' die lastig te handelen haar hebben! Het is een echte uitkomst!

Reacties op dit artikel
Syl, 2011-11-28
( 0 )

Bedankt voor de tip, heb van mijzelf een flinke bos krullen en na 39 jaar ben ik ze spuugzat. Ik heb al een paar stijltangen geprobeerd, maar het resultaat liet te wensen over. Al bij een beetje vochtig weer kwamen die rotkrullen weer gelijk tevoorschijn en het ging een half uurtje na het stijlen gelijk pluizen. Ik ga dat wonderding deze week nog kopen. Gr Syl
Lodsfsdqfjsqfdsq, 2012-12-29
( 0 )

Wendy, 2013-09-21
( 0 )

Hoi, ik heb ook net deze stijltang op stoom gekocht .. helaas staat nergens vermeld hoe je dat watertankje eraf krijgt .. kun jij me helpen .. ??
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl