X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Electronica" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Game nieuws.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-3
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -3 )
RSS van Hierism Hierism Auteur op infoyo sinds
14 Januari 2010


Bekijk het profiel van Hierism
Datum: 18-01-2010
Auteur: Hierism
Dit stukje is om jullie op de hoogte te brengen van de nieuwste games. Voor meerdere consoles en van meerdere game-makers.

Splinter Cell.

Ubisoft, de uitgever van onder andere de Splinter Cell reeks en het nieuwe strategiespel R.U.S.E, heeft bekendgemaakt zowel Splinter Cell: Conviction als R.U.S.E. uit te stellen naar het eerste kwartaal van het boekjaar 2011. Het boekjaar 2010 loopt teneinde op 31 maart 2010. Dit houdt in dat beide games ergens tussen 1 april en 30 juni dit jaar zullen worden uitgegeven. Hiermee heeft Ubisoft een hele reeks toppers opgesteld voor het fiscale jaar van 2010 - 2011. Op het menu voor dit jaar staan onder andere nog Ghost Recon, Prince of Persia The Forgotten Sands, Driver, Raving Rabbits 4 en een nieuw deel in de Assassin's Creed franchise.

PC games sterven uit in 2011

Volgens Daryl Still, de marketingman van het Russische 1C Company, sterven PC-games in niet-digitale vorm uit en zijn de winkelketens hier de schuldigen van. Volgens de heer zetten winkels deze versies van spellen vaak in afgelegen hoekjes en maken ze er nauwelijks reclame voor, en zo worden publishers gedwongen tot digitale distributie. Deze vorm van verkoop rijst werkelijk de pan uit in de afgelopen jaren en volgens Still is dit al in 2011 de enige optie om een PC-spel te kopen. Het voornamelijke probleem voor 1C zelf is hierbij dat ze niet iedere online winkel als betrouwbaar zien - wat ons betreft is het gebrek aan zo'n mooi hoesje in je kast een stuk belangrijker.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl