X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Electronica" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


WarioWare Do It Yourself voor de Nintendo DS

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 08-03-2010
Auteur: Tane
Vanaf 30 april 2010 ligt het spel WarioWare: Do It Yourself voor de Nintento DS in de winkels. Dit werd bekend gemaakt op de Nintendo Gamers Summit van 2010 in Londen. Met WarioWare: Do It Yourself kun je in de huid kruipen van de gamedesigner en zelf een spel voor de Nintendo DS en de Nintendo Wii in elkaar knutselen.

WarioWare: Do It Yourself

WarioWare: Do It Yourself is het volgende deel van de spelserie WarioWare, waar vijf seconden durende microgames deel van uitmaken. Met WarioWare: Do It Yourself kun je zelf een dergelijke game maken. Maar het is ook mogelijk om een veel uitgebreidere game te maken. Het is allemaal afhankelijk van de hoeveel tijd en energie die je erin wilt steken.

Je begint met het tekenen van een mooie achtergrond en de verschillende personages die deel uitmaken van het spel. Vervolgens kun je met je tekeningen doen wat je wilt. Zo kun je je getekende personages bijvoorbeeld door het scherm laten lopen. Vervolgens componeer je een leuk achtergrondmuziekje voor je spel. Dit achtergrondmuziekje kun je zo simpel en uitgebreid maken als je zelf wilt.

Het maken van een spelletje in WarioWare: Do It Yourself kost wel even tijd. Het maken van een simpel spelletje neemt al gauw drie kwartier tijd in beslag. Maar wie creatief is en zelf een spelletje in elkaar wil zetten, heeft dit er wel voor over.

Je eigen spelletje overzetten naar de Nintendo Wii

Nintendo is tevens met een crossover-concept gekomen, zodat je de spellen die zijn gemaakt met WarioWare: Do It Yourself ove te zetten zijn naar de Nintendo Wii en ook daadwerkelijk op de Nintendo Wii gespeeld kunnen worden.

Je eigen spelletje delen met anderen

Tenslotte kun je je zelfgemaakte game via Nintendo WiFi delen met anderen. Ook gaat Nintendo regelmatig wedstrijden organiseren. De mooiste spelletjes worden aangeboden op de website van Nintendo. En het is toch een leuk idee als iemand aan de andere kant van de wereld jouw zelfgemaakte Nintendo spelletje zit te spelen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl