X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Electronica" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Review: Samsung U700

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van claireje claireje Auteur op infoyo sinds
02 Juni 2009


Bekijk het profiel van claireje
Datum: 15-06-2009
Auteur: Claireje
1,5 jaar heb ik hem in bezit gehad. Inmiddels heeft hij voor de zoveelste keer de geest gegeven, en wordt het toch tijd om een boekje open te doen over deze telecomramp.

De U700

Sinds november 2007 ben ik de 'trotse' bezitter van een zilverkleurige Samsung U700, in combinatie met een modbiel abonnement. Op zich een hele mooie telefoon met zijn platte design, chromen randjes en spiegelscherm: daarbij was het toestel nog niet zo lang uit op het moment dat ik hem heb aangeschaft, en trok hij toch aardig wat bekijks en complimentjes.
Het scherm is allereerst van mooie scherpe kwaliteit. Diepe heldere kleuren, en duidelijke menu's waar je op twee manieren doorheen kunt scrollen. Daarbij is het toestel voorzien van een goede 3,2 megapixel camera die mooie scherpe foto's maakt, inclusief flitser en zoomfunctie.
Al met al dus een mooie hippe telefoon, zo bleek.

Narigheid.

Na circa 2 maanden begon helaas de ellende. Het begon met de mooie chromen randjes, die ondanks het zorgvuldig opbergen van de telefoon in een daarvoor bestemd hoesje begonnen af te bladderen. Hiervan heb ik flink gebaald, daar een van de redenen om dit toestel aan te schaffen toch het design en de chroom afwerkingen was. Vervolgens begon de telefoon af en toe te 'flippen': zo stuurde hij spontaan lege smsjes rond, liep vast en weigerde op te hangen na een telefoongesprek.

 Alsof dat nog niet vervelend genoeg was ging in de zomer 2008 het schuifsysteem kapot. Gevolg: het scherm was in spiegelbeeld en negatief, waardoor het net leek of het spookte in de telefoon! Gelukkig is dit euvel nog binnen de garantie verholpen. Al vrij snel hierna kwam echter de volgende kwaal al aanzetten: de draaiknop in het midden functioneerde niet meer, waardoor ik alleen nog maar kon scrollen door de knop in te drukken, in plaats van de 'handige draaifunctie' die de knop had. Aangezien ik de telefoon al enkele weken kwijt was geweest bij de reparatie van het schuifsysteem heb ik de navigatietoets maar gelaten voor wat hij was.

 Tot slot is mijn U700 nu na anderhalf jaar helemaal overleden. Wederom is het schuifsysteem stuk gegaan, en doet de telefoon helemaal niks meer. Helaas dit keer buiten de garantie, tijd dus om een nieuw toestel aan te schaffen.
De U700 is mijn eerste Samsung geweest, en tevens de laatste. Nog nooit heb ik zoveel problemen met een telefoon gehad, en nog nooit is hij binnen 1,5 jaar zorgvuldig gebruik meerdere keren, en uiteindelijk helemaal onbruikbaar kapot gegaan. Geen aanrader dus!
 

Reacties op dit artikel
Pepe, 2009-10-19
( 0 )

Zo toestellen zijn altij mooi int begin ma vertonen nog veel mankementen,is duur in aankoop.ze kunnen beter een goe toestel op de markt brengen ma de laatste tijd loopt het helemaal mis.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl