X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Electronica" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Bellen in het buitenland

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 22-04-2010
Auteur: Carina03
De meeste mensen nemen hun mobiel mee op vakantie zodat ze ten alle tijden bereikbaar blijven voor het thuisfront of zelf naar huis kunnen bellen.

Overschakelen

Zodra je een grens passeert krijg je een melding van het daar aanwezige netwerk, vaak met een paar keuzes. Als je voor je gaat de mobiel op automatisch netwerk kiezen instelt geeft hij bij het passeren van de grens automatisch de beste optie aan. Vergeet niet dat je ook bij een mobiel de eerste nul moet weglaten, als je naar Nederland wil bellen toets je dus 00316. . . en de rest van het nummer in. Bij de meeste providers kun je kiezen voor een speciaal vakantiepakket waardoor het bellen goedkoper wordt. Wist u dat het ook goedkoper is om vanuit Nederland naar uw mobiel te laten bellen? Het versturen van sms'jes is in Nederland een goedkope optie, vanuit het buitenland zijn sms'jes echter, ronduit duur. Je betaald het lokale en Nederlandse tarief per sms.

De goedkoopste en meest rustige vakantie

Heb je als je de mobiel thuislaat en ouderwets op vakantie gaat. Laat de gegevens en het telefoonnummer van het hotel achter bij de thuisblijvers. Met elke telefoon in elk land kun je collect bellen tegen het Nederlandse tarief. Je krijgt geen boze of geirriteerde blikken van andere mensen op het terrasje of op het strand als die vervelende ringtone weer gaat op je luidop ligt of zit te kleppen met de mensen thuis. Zelf heb je ook meer rust als niet elk moment de telefoon kan overgaan met een of ander klein probleem dat ook thuis opgelost had kunnen worden. De electronische wereld is mede oorzaak van de onrust in de mensen vandaag. Probeer het is een vakantie zonder te doen en gewoon alleen maar te genieten van je omgeving, partner en/of kinderen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl