X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

 • Ontvang 5 originele gedichten
 • Volledig gepersonaliseerd
 • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Electronica" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Mobiel Internet, wat kan het allemaal?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Andrewoons Andrewoons Auteur op infoyo sinds
19 April 2010


Bekijk het profiel van Andrewoons
Datum: 23-04-2010
Auteur: Andrewoons
Tegenwoordig zijn mobieltjes niet meer weg te denken. Ze worden steeds mooier, beter, sneller en geavanceerder. Nu is het op dit moment heel makkelijk geworden om met je mobiel te internetten. In dit artikel leg ik uit wat de voor en nadelen zijn van Mobiel Internet, wat het kost en waar je het allemaal voor kunt gebruiken.

Benodigheden

Je hebt eigenlijk maar twee dingen nodig:

 1. Mobiel die verbinding kan maken met internet.
 2. Abonnement voor mobiel internet of draadloos internet in huis.
Een mobiel die verbinding kan maken met het internet is niet zo moeilijk te vinden lijkt me. Meestal zit er op de nieuwste telefoons wel een standaard browser, maar je kan ook andere browsers downloaden via je mobiel. De browser die ik meestal gebruik op mijn Nokia E71, is Skyfire. 


Verbinding

Dan nu waar je de verbinding vandaan haalt. Heb je thuis al draadloos internet voor bijvoorbeeld je laptop, via een draadloze router? Dan moet het geen probleem zijn om via je mobiel te internetten. Het nadeel is wel, dat je alleen thuis kunt internetten. Als je overal in Nederland op je mobiel wilt internetten, raad ik je aan een abonnement te nemen. Dit kan bij alle bekende telecom providers, zoals Hi, T-Mobile of Vodafone. Als je echt serieus gebruik wilt gaan maken van internet op je mobiel, is het echt belangrijk om een abonnement te nemen wat onbeperkt internet toelaat. Anders kan je misschien heel erg verbaasd zijn als je jou telefoon rekening thuis krijgt gestuurd.

Gebruik

Je kunt nu mobiel internetten. Waar je het voor gebruikt moet je helemaal zelf weten, maar het is bijvoorbeeld heel handig om onderweg nog even je mail te checken, het laatste nieuws te lezen of die nieuwe video op YouTube te bekijken. Ook opzoeken waar je bent is in de meest gevallen geen probleem. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan je mobiel net zo gebruiken als je computer, maar ben er wel van bewust dat het laden meestal langer duurt dan op een gewone computer. 

Applicaties

Om je een beetje op weg te helpen heb ik hier een aantal leuke applicaties op een rijtje gezet die je eventueel zou kunnen downloaden:
 • Skyfire
 • Ebuddy Mobile Messenger
 • Google 
 • YouTube
 • NOS Mobiel
 • Hyves
Verder kun je ook (afhankelijk van je toestel), games downloaden. Nokia bijvoorbeeld heeft de Ovi Store. Hier kun je dan games en applicaties downloaden die geschikt zijn voor jou toestel. Ik neem aan dat elk gerenommeerd bedrijf wel een eigen appstore heeft. 

Conclusie

Hopelijk ben je nu een beetje meer bewust van hoe je Mobiel Internet kan gebruiken en waar het allemaal tot in staat is. 
Ben je het niet met mij eens? Heb je andere applicaties die je vaak gebruikt? Laat het weten in een reactie! 

Volg me op Twitter: twitter.com/andrewoonsReacties op dit artikel
Dylan, 2013-01-11
( 0 )

Goeie recensie handig voor mijn project over multimedia bedankt

groetjes Dylan (13 jaar)
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl