X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Electronica" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


iPhone 4 - Een ramp of een wonder?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van ReviewsAreUs ReviewsAreUs Auteur op infoyo sinds
06 Augustus 2010


Bekijk het profiel van ReviewsAreUs
Datum: 10-08-2010
Auteur: ReviewsAreUs
De nieuwste wereldhype, de iPhone 4, is eindelijk leverbaar in Nederland en wordt gefaseerd verdeeld over de gelukkigen die een bestelling wisten te plaatsen. Voor de twijfelaars onder ons, die door alle heisa, nieuwsberichten en geruchten niet meer weten of ze nu wel of niet moeten overstappen naar de iPhone 4, wil ik graag bij deze wat opheldering bieden uit mijn eigen ervaringen. 

Uiterlijk & handling

Uiterlijk & handling Apple heeft met deze telefoon wederom een flinke design-stunt weten uit te halen. De iPhone 4 is strakker vormgegeven dan de voorgaande iPhones, met aan twee zijden een krasbestendig glasplaatje, met daar tussen in een roestvrij stalen frame. De iPhone 4 is met zijn 137 gram slechts een paar gram zwaarder dan de voorgangen, de iPhone 3GS, maar qua 'gevoelsgewicht' komt de 4e generatie iPhone een stuk zwaarder over. Dit is zeker niet nadelig, want hierdoor voelt de telefoon een stuk robuuster, steviger aan. Het display is met zijn resolutie (960x640 pixels bij 326 ppi) het mooiste en scherpste display die ik ooit op een telefoon heb gezien, Apple heeft zich op dit vlak echt waar gemaakt.

Bereik

En dan nu, mijn 'antennagate'. Zoals het nieuws omtrent deze telefoon vermeldt, is er bij de iPhone 4 sprake van een zogeheten 'death-grip'. Wanneer je je hand onderaan de linkerkant van de iPhone zou beetpakken, zou je bereik geheel wegvallen. Ik heb hier bij mijn exemplaar van de iPhone 4 totaal geen last van. Als ik hem normaal beet pak, vallen er 1 tot 2 streepjes bij mijn bereik weg, maar daar merk ik in het gebruik niets van. Nu zou dit per iPhone en het gebied waarin je je bevindt kunnen verschillen, maar zoals Apple topman Steve Jobs ook al aangeeft, dit is het geval bij alle telefoons en niet uniek voor de iPhone 4.

Performance

Na volledig op te hebben geladen, heb ik de telefoon nu 2 uur standby, met internetverbinding en het af en aan checken van mijn mail. De batterij staat bij dit gebruik nog op 99%, wat een aanzienlijke verbetering is ten opzichte van de iPhone 3GS, waarbij de batterij vaak nog geen dag mee ging met normaal gebruik. Apple zegt zelf dat bij internetgebruik over een 3G-verbinding je tot 6 uur zou kunnen internetten, maar mijns inziens is dit voorzichtig benaderd en gaat de batterij zelfs nog langer mee.
De 5 megapixel camera met HD-functionaliteit is een upgrade waar de iPhone zich rijk aan kan prijzen. Met 30 beelden per seconden, inclusief geluid, zijn wonderbaarlijk mooie opnames te maken, waar globaal gezien al gretig gebruik van wordt gemaakt. De eerste HD-film(pjes), gemaakt met de iPhone 4, zijn dan ook al te vinden en van onvoorstelbare kwaliteit.

Mijn conclusie over de iPhone 4

De iPhone 4 is een product van de eerste klasse, waarmee Apple mobiele telefonie wederom tot een hoger niveau heeft weten te tillen. Alle geruchten in de media over de 'waardeloze' performance van de iPhone, zijn wat mij betreft sterk overtrokken. Ik vind deze telefoon dan ook in alle opzichten een logische verbetering van de iPhone 3GS. Het is een bijzondere kwaliteitstelefoon, of te zeggen 'multimedia-device', die ik zeker aan zou raden aan derden. En om het nog mooier te maken, je krijgt er tijdelijk nog een gratis hoesje bij ook!

Reacties op dit artikel
Theo, 2010-08-10
( -1 )

En wordt je nu ook waker gebeld op dat ding? NOT! Wat een Apple snob ben je!
Missie, 2010-08-10
( -1 )

Mijn iphone 4 zegt steeds dat mijn email account niet in orde is-de eerste 2 dagen deed ie het wel, en haalt geen mail op en verzend niks. Maar het is echt helemaal in orde. Wie herkent dit probleem en heeft een oplossing? Bedankt alvast!!!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl